17.9 C
Athens

Σάντος: Δεν με απασχολεί το μέλλον, το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στον αυριανό τελικό με την Τουρκία

Οι φυλλάδες που φέρουν το όνομα του Φερνάντο Σάντος ως αυτό του επικρατέστερου σεναρίου για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν πήραν την πρώτη «πληρωμένη» απάντηση από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Με τις σημερινές του δηλώσεις ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της εθνικής Ελλάδος ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο το αυριανό (24/03) ματς – πρόκρισης με την Τουρκία στα μπαράζ του Μουντιάλ και όχι τα σενάρια που γράφονται για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το μέλλον του: «Δεν με απασχολεί το μέλλον. Είμαι συγκεντρωμένος στον αυριανό τελικό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε εδώ με δική μας ευθύνη, την αναλάβαμε αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Σερβία. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν, θέλουμε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό, όλα τα άλλα πρέπει να περάσουν στην άκρη».

Για το αν το παιχνίδι με τη Σερβία τον ωθήσει σε αλλαγές ενόψει Τουρκίας: «Όχι. Δεν είχαμε παίξει καλά. Ξέρω ότι ξεκινάει από τον προπονητή (σ.σ. το πρόβλημα), δεν παίξαμε καλά και δεν πετύχαμε γκολ. Δεν μπορέσαμε. Παλέψαμε πολύ στο Euro-2016 και στο Nations League, αύριο θέλουμε να φέρουμε ξανά χαρά στους Πορτογάλους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς