21.1 C
Athens

Ενοχλημένος από την στάση του Μήτρογλου ο Καρυπίδης, κάνει λόγο για θράσος και αχαριστία

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί κι οριστικά από χθες (22/03) παρελθόν από το ρόστερ του Άρη, αν και απομένει ο τυπικός τερματισμός του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς μετά την καταγγελία του Έλληνα φορ προκειμένου να πάρει και τα τελευταία χρήματα από τη συμφωνία του με τους Κίτρινους και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

https://athlosnews.gr/oristika-parelthon-apo-ton-ari-o-mitroglou-odigountai-sta-dikastiria-oi-dyo-plevres/

Στον Άρη είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» με τη στάση του Μήτρογλου, που αγωνίστηκε μόλις για 265 λεπτά με τη φανέλα της ομάδας από πέρυσι τον Φλεβάρη που ετοίμασε βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, αλλά επί της ουσίας ήταν σα να μην ήρθε ποτέ στην Ελλάδα.

Από το εσωτερικό των Κιτρίνων προκύπτει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης είναι έξαλλος και φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του πολύπειρου επιθετικού, ενώ κάνει λόγο για «θράσος» και «αχαριστία» από τη στιγμή που ζητάει κι άλλα χρήματα ενώ δεν αγωνίστηκε λεπτό μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Μάλιστα, οι ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα απαντώντας στην καταγγελία του Μήτρογλου με σκοπό να λυθούν οι όποιες διαφορές του δικαστικώς και ο Άρης να απαλλαχθεί οριστικά από το «βαρύ» συμβόλαιο του 34χρονου άσου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς