17.2 C
Athens

ΑS: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες της Ρεάλ που θέλει να ξεφορτωθεί από τη νέα σεζόν ο Αντσελότι

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Παρί και την αξέχαστη πρόκριση στους «8» του Champions League, με τον τρόπο που ήρθε, κόντρα στην Παρί, η Ρεάλ κλήθηκε να διαχειριστεί έναν διασυρμό από την Μπαρτσελόνα στο «σπίτι» της με 4-0, γεγονός που δεν την επηρεάζει σε κάτι στο κομμάτι της κούρσας για τον τίτλο αλλά σίγουρα της χαλάει το πρεστίζ και την καλή ψυχολογία που είχε «χτίσει» μέχρι το βράδυ της 20ης Μαρτίου.

Μετά και από την εφιαλτική βραδιά της περασμένης Κυριακής στο στρατόπεδο των «μερένγκες» επικραρεί εσωστρέφεια αλλά και πίστη ότι το κλίμα θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, για τον Κάρλο Αντσελότι αυτή η ήττα από τους Καταλανούς σήμανε και το τέλος εποχής για 8 ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού η απόφαση που έχει πάρει ο Ιταλός προπονητής για «εκκαθάριση» του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν είναι δεδομένη.

Μάλιστα, με σημερινό (23/3) δημοσίευμα της, η ισπανική εφημερίδα «AS», αναφέρει τους οκτώ ποδοσφαιριστές, με τους οποίους οι Μαδριλένοι θα επιδιώξουν να λύσουν άμεσα την συνεργασία τους. Στην κορυφή του σχετικού καταλόγου, βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ υπάρχουν επίσης, τα ονόματα των Ισκο, Μαρσέλο, Εντέν Αζάρ, Ζεσούς Βαγέχο, Ντάνι Θεμπάγιος, Μαριάνο Ντιάζ και Λούκα Γιόβιτς. 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς