21.4 C
Athens

Ασταμάτητη στη μεταγραφική αγορά η Μπαρτσελόνα, κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ραφίνια της Λιντς

Τώρα που πήρε φόρα δεν πρόκειται να σταματήσει. Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι διανύει σίγουρα την καλύτερη περίοδο της τελευταίας διετίας, καθώς, πέρα από τον θρίαμβο επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» με 4-0, έχει βρει τα αγωνιστικά της πατήματα και εξακολουθεί να κινείται έξυπνα και μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει του καλοκαιριού και της νέας σεζόν.

Μετά την υπογραφή του προσύμφωνου με το Κεσιέ της Μίλαν, ο οποίος θα μετατραπεί από Μιλανέζος σε Καταλανός από τον ερχόμενο Ιούλιο, οι «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και με την πλευρά του Βραζιλιάνου χαφ της Λιντς, Ραφίνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε Ισπανία και Βραζιλία ο Ραφίνια παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στο Καμπ Νου μετά από μία γεμάτη τετραετία στη Λιντς, η οποία προσφάτως του προσέφερε νέο συμβόλαιο, το οποίο ο Λατίνος αρνήθηκε με φόντο τη νέα πρόκληση της καριέρας του εκτός Αγγλίας.

Όλα δείχνουν ότι στο τέλος η Λιντς θα κάνει πίσω στις συζητήσεις ρίχνοντας τις απαιτήσεις της για τον Ραφίνια και η Μπάρτσα θα βρει τη «χρυσή» τομή για να κάνει δικό της -έστω και με τη μορφή δανεισμού σε πρώτη φάση, καθώς η ρήτρα αγοράς του παίκτη αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ- έναν από τους καλύτερους εξτρέμ των τελευταίων δύο ετών στο Νησί.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς