22.6 C
Athens

Ξέσπασε σε δάκρυα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ο Αραούχο μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ, ποια τα λόγια του

Η ΑΕΚ ηττήθηκε ξανά από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (0-1) για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και ο Σέρχιο Αραούχο, ο μόνος που χειροκροτήθηκε «ζεστά» και αποθεώθηκε ακούγοντας ρυθμικά το όνομά του από την «κιτρινόμαυρη» κερκίδα, ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μη μπορώντας να πιστέψει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αυτή την τραγική κατάσταση φέτος.

«Δεν γίνεται να μην μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», φέρεται να ήταν τα λόγια του στους συμπαίκτες του μετά τη λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι σε μία κίνηση που δείχνει τη στενοχώρια του για το γεγονός ότι η τέταρτη επιστροφή του στην Ένωση μέχρι τώρα συνοδεύεται μόνο από αποτυχίες και συνεχή αγωνιστικά «στραπάτσα».

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ καθώς έχει να ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από το 2017 με το τέρμα του Λιβάγια σε μία ποδοσφαιρική εξίσωση που συνεχώς εξυπηρετεί τα πλάνα του Λουτσέσκου με έναν τρόπο που η Ένωση μένει ανήμπορη να κοιτά έναν τοίχο κάθε φορά που βρίσκει απέναντί της ασπρόμαυρες φανέλες. Και ο μοναδικός που προσπαθεί να το αλλάξει αυτό (Αραούχο) ξεσπά γιατί γνωρίζει ότι το πράγμα δύσκολα θα «γυρίσει» στο τέλος της σεζόν…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς