19 C
Athens

Πρίφτης: Κάναμε προπονήσεις με Χαραλαμπίδη και Σίμτσακ για να είμαστε οχτώ άτομα

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάγερν αναφέρθηκε εκ νέου στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι λόγω τραυματισμών και υποστήριξε πως υπήρχε διάστημα που οι βοηθοί του Κώστας Χαραλαμπίδης και Βασίλης Σίμτσακ συμμετείχαν στις προπονήσεις για να βγαίνει το πρόγραμμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι εύκολο να λύσουμε το ζήτημα των σκαμπανεβασμάτων, γιατί δεν προπονούμαστε. Χθες, για παράδειγμα, συμμετείχε ο Χαραλαμπίδης ως δέκατος παίκτης. Άλλες φορές έχουν προπονηθεί και ο Χαραλαμπίδης και ο Σίμτσακ για να είμαστε οκτώ. Δεν είναι δικαιολογίες αυτά, είναι γεγονότα.

Απόψε δείξαμε πνευματική δύναμη και επιμονή, αξίζαμε να κερδίσουμε και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Το είχαμε ανάγκη για πολλούς λόγους. Είχαμε θέληση και σκληράδα, με μία αναγκαστική πεντάδα. Δεν μπορούσα να ξεκινήσω με πολλά γκαρντ, γιατί αν κάποιος, για παράδειγμα ο Νέντοβιτς φορτωνόταν με γρήγορα φάουλ, θα ήταν μια κατάσταση επικίνδυνη.

Δεν θέλω να πω πολλά, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη πράγματα που δεν εφαρμόζουμε καλά. Ο Παπαγιάννης προσπάθησε, ο Σαντ-Ρος και ο Γουάιτ το ίδιο, ο Μαντζούκας παίζει λεπτά ευθύνης, απλά πρέπει να διορθώσουμε τα σκαμπανεβάσματά μας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς