21.4 C
Athens

Σαμοντούροβ: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ όσους με στήριξαν

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι από σήμερα (22/03) ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, με τον 17χρονο φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2028 αλλά θα έχει ισχύ από την επόμενη σεζόν (2022-23).

https://athlosnews.gr/episimo-paiktis-tou-panathinaikou-o-samontourov/

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πρασίνων ο Σαμοντούροβ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πείστηκε να «ντυθεί» στα χρώματα του Παναθηναϊκού, μίλησε για τις σχέσεις του με τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ακαδημία ΔΕΚΑ και τον κόουτς Χατζηβρέττα για τη στήριξη που του παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ακαδημία ΔΕΚΑ, τους προπονητές μου και όλους όσοι με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κόουτς Χατζηβρέττα, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Ο βασικός λόγος που επέλεξα τον Παναθηναϊκό είναι η παρουσία και η προσέγγιση των κ.κ. Διαμαντίδη και Αλβέρτη, όπως και το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς