12 C
Athens

Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια επίθεση σε 15χρονο οπαδό του Άρη δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη (vid)

«Εσύ δεν είσαι το σκουλήκι που κάνεις τα γκράφιτι; Εσύ δεν είσαι Άρης;», έλεγαν όσο χτυπούσαν με μανία τον 15χρονο οι χούλιγκανς σε μία πρόβα θανάτου μόλις δύο ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο με τη επίθεση χούλιγκαν σε βάρος 15χρονου, η οποία έγινε στη Θεσσαλονίκη δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σε αυτό φαίνεται μια ομάδα από χούλιγκανς να καταδιώκουν έναν 15χρονο οπαδό που δεν πρόλαβε να ξεφύγει. Τον έριξαν στο έδαφος, τον περικύκλωσαν και τον ξυλοκόπησαν με μανία. Ο νεαρός γλίτωσε τα χειρότερα από θαύμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 

«Εσύ δεν είσαι το σκουλήκι που κάνεις τα γκράφιτι; Εσύ δεν είσαι Άρης;», έλεγαν όσο τον χτυπούσαν, σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Ο πατέρας του νεαρού είχε συγκλονίσει με την περιγραφή του: «Toυ κατάφεραν χτήματα με σιδερογροθιά στο στόμα. Κλωτσιές στα πλευρά, στο συκώτι, είχε 2,5 εκατοστά αιμάτωμα στο συκώτι, στα πόδια πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς