24.6 C
Athens

Ρεπόρτερ της Παρί κατακεραυνώνει τον Νεϊμάρ: «Πάει μεθυσμένος στις προπονήσεις, καταστροφικός για την ομάδα»

Ο Νεϊμάρ διανύει την πέμπτη σεζόν του με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα περάσει και έκτη στο Παρίσι, καθώς η συμπεριφορά του κρίνεται απαράδεκτη σύμφωνα με γαλλικά Μέσα που παρουσιάζουν ως δεδομένη την αποδέσμευσή του από τους Παριζιάνους τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας βρίσκεται εδώ και καιρό, αν όχι καθόλα τη διάρκεια της σεζόν, μακριά από τον καλό του εαυτό, γεγονός που έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις του με τους οπαδούς του συλλόγου αλλά και τη νοοτροπία του απέναντι στη διοίκηση.

Σύμφωνα με γνωστό ρεπόρτερ της ομάδας και τις δηλώσεις του στο «RMC Sport» ο Νεϊμάρ παρουσιάζεται στα όρια της μέθης όντας αργοπορημένος σχεδόν σε κάθε προπόνηση της Παρί τον τελευταίο καιρό με την ακραία συμπεριφορά να δημιουργεί τριγμούς και συνεχείς μπελάδες στο εσωτερικό του συλλόγου, σε μία περίοδο που τα πάντα μοιάζουν να καταρρέουν στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής ο Γάλλος δημοσιογράφος:

«Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως είναι σε πνεύμα… εκδίκησης εναντίον της Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί.

Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή, τα μπουλόνια έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο ούτε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς