22.4 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Δεν συγκρίνεται η χαρά του πρωταθλήματος, το προτιμώ από το βραβείο του MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί και φέτος τον μεγάλο αστέρα των Μπακς και μαζί με τους Εμπίντ και ΛεΜπρόν τους κατά τεκμήριον κορυφαίους παίκτες στη σεζόν στο NBA, ωστόσο για τον ίδιο μεγαλύτερη αξία έχουν τα συλλογικά επιτεύγματα και όχι τόσο τα ατομικά.

Σε νέες του δηλώσεις ο «Greak Freek» τόνισε πως μεγάλος του στόχος για τη χρονιά που διανύουμε είναι να κατακτήσει τον δεύτερο σερί τίτλο με το Μιλγουόκι αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το βραβείο του MVP, το οποίο κέρδισε για δύο σερί χρονιές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης:

«Δεν παρακολουθώ τι λέγεται. Το έχω κάνει και είμαι ΟΚ με τον εαυτό μου. Αυτό που θέλω είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα. Η χαρά που πήρα όταν βγήκα MVP ήταν απίστευτη, ήμουν με την οικογένειά μου και τον συγχωρεμένο πατέρα μου. Ήταν φοβερό συναίσθημα και είμαι ευγνώμων. Όμως η χαρά που πήρα όταν κέρδισα το πρωτάθλημα δεν συγκρίνεται.

Δεν συγκρίνεται ένα βραβείο με τη χαρά να είσαι σε ένα πούλμαν και 200.000 άνθρωποι να πανηγυρίζουν, λευκοί, μαύροι, λάτιν ή οποιοσδήποτε άλλος. Όλοι γιόρταζαν και εσύ τους είχες δώσει αυτή τη χαρά. Υπήρχε κόσμος που δεν είχε δει πρωτάθλημα για 50 χρόνια, άλλοι που ήταν παιδιά την τελευταία φορά. Ένα πρωτάθλημα είναι σαν να κερδίζει όλη η πόλη ένα βραβείο. Ελπίζω ο Θεός να με ευλογήσει και να τα καταφέρουμε ξανά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχουμε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς