16.7 C
Athens

Αβέβαιο το μέλλον του Τσούμπερ στην ΑΕΚ, οι συζητήσεις για την ρήτρα του με την Άιντραχτ

Το μέλλον του Στίβεν Τσούμπερ στην Ένωση κρέμεται από μια κλωστή και σε μεγάλο βαθμό θα καθοριστεί από την στάση που θα κρατήσει ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου από το ξεκίνημα της νέας σεζόν...

Ο Στίβεν Τσούμπερ προβληματίζει αρκετά με την εικόνα του από τον Δεκέμβριο και μετά, όταν πέρασε το στάδιο του αρχικού φορμαρίσματός του και πλέον προκαλεί γκρίνια μέχρι και στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι μέχρι πρότινος τον αποθέωναν σε κάθε του κίνηση.

Ο Ελβετός άσος αποτέλεσε με διαφορά από τον δεύτερο το «μπαμ» του καλοκαιρού για την Ένωση, όμως αν αφαιρέσει κανείς από το κάδρο το καλό ξεκίνημα στις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και προτιμήσει να δει τη «μεγάλη» εικόνα, τότε θα καταλάβει ότι ο Τσούμπερ πέρασε και δεν ακούμπησε έως τώρα στην ελληνική Super League.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε 11 ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ ο Ελβετός εξτρέμ έμεινε «άσφαιρος» και ουσιαστικά αποτελούσε «φάντασμα» του κακού του εαυτού στο χορτάρι, κάτι που προβληματίζει τους διοικούντες του Δικεφάλου με τις σκέψεις παραμονής του και μετά το καλοκαίρι του 2022 να μειώνονται αισθητά.

Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς ότι η οψιόν αγοράς του παίκτη από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν έχει πειστεί να παραχωρήσει η ΑΕΚ στην γερμανική ομάδα, με βάση πάντα την απόδοση του Τσούμπερ τους τελευταίους μήνες.

Όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει ο νέος τεχνικός της Ένωσης (άγνωστο ακόμα ποιος θα είναι αυτός) μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν με δεδομένη και την εισήγηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δείχνει να είναι έξαλλος με την εικόνα της ομάδας και των παικτών στους οποίος δίνει τα υψηλότερα συμβόλαια (ο Ελβετός άσος έχει το πιο υψηλό με απολαβές του ενός εκατομμυρίου)…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς