16.4 C
Athens

Τσέλσι: Κυβερνητικό σχέδιο για να επιτραπεί η πώληση εισιτηρίων

Οι οπαδοί της Τσέλσι δεν πρέπει να τιμωρηθούν από τις κυρώσεις στον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ρομάν Αμπράμοβιτς, και θα πρέπει να τους επιτραπεί να αγοράσουν εισιτήρια για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας τον επόμενο μήνα, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος μιας βρετανικής κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Ο σύλλογος της Premier League, αντιμετωπίζει κυβερνητικούς περιορισμούς στις δραστηριότητές του μετά την επιβολή κυρώσεων στον Ρώσο ιδιοκτήτη του, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η ειδική άδεια της κυβέρνησης επιτρέπει στην Τσέλσι να παίζει αγώνες και να πληρώνει το προσωπικό, αλλά περιορίζει την πώληση εισιτηρίων και εμπορευμάτων. Τα εισιτήρια μπορούν να πωληθούν μόνο εάν γίνουν τροποποιήσεις στην άδεια.

«Είναι γελοίο να αντιμετωπίζουμε την προοπτική ενός μισογεμάτου Wembley για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας», δήλωσε ο Κνιθ, πρόεδρος της Επιτροπής Ψηφιακής, Πολιτισμού, Μέσων και Αθλητισμού.

«Η Τσέλσι δεν είναι απλώς ο ιδιοκτήτης της, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με τεράστια σημασία για τους οπαδούς και την κοινότητά της. Ήταν κατανοητό ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Μίντλεσμπρο διεξήχθη χωρίς οπαδούς της Τσέλσι. Αλλά με τόση ειδοποίηση, η ομοσπονδία (FA) δεν έχει καμία δικαιολογία να τους αποκλείσει. Πρέπει να επιτραπεί η πώληση εισιτηρίων στους οπαδούς της Τσέλσι, εφόσον όλα τα χρήματα πηγαίνουν στον λαό της Ουκρανίας.»

ΠΗΓΗΑΠΕ
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς