27.7 C
Athens

Νέντοβιτς: Η διαφορά του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν είναι αυτή που φάνηκε στο ΣΕΦ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν και υποστήριξε πως η ομάδα του αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών και ιώσεων με αποτέλεσμα να μη γίνονται φυσιολογικές προπονήσεις. Ο Σέρβος τόνισε παράλληλα πως η διαφορά των Πράσινων με τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που φάνηκε στο αποτέλεσμα στο ΣΕΦ (101-73).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να αντιδράσουμε στους επόμενους δύο μήνες της σεζόν. Στην Ευρωλίγκα μπορούμε να παίξουμε χωρίς πίεση, όχι βέβαια χαλαροί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις γιατί είναι αναγκασμένοι να το κάνουν λόγω των προβλημάτων. Τον τελευταίο ας πούμε μήνα δεν είχαμε πολλές φυσιολογικές προπονήσεις, δεν μπορούμε καν να παίξουμε 5 εναντίον 5. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα, νομίζω ότι το έχουμε συνηθίσει, πρέπει να προσαρμοστούμε και όλοι να κάνουμε κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά.

Για το αν η διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό είναι αυτή που αποτυπώθηκε στη νίκη των Κυπελλούχων με 28 πόντους: «Όχι, σίγουρα δεν είναι. Θα παίξουμε μαζί τους αρκετές φορές ως το τέλος της σεζόν εκτός της Ευρωλίγκας και αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο υγιείς, νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς