17.7 C
Athens

Ο Μπέκαμ παραχωρεί τον λογαριασμό του στο Instagram για τις ανάγκες των νεογέννητων στην Ουκρανία

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε χθες τον λογαριασμό του στο Instagram σε μία γιατρό που βοηθούσε γυναίκες να γεννήσουν στην πόλη Χάρκοβο της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο 46χρονος πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν συνιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, είπε στους 71,6 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram να δουν το προφίλ του για να δουν τη δουλειά της Ιρίνα, μιας παιδικής αναισθησιολόγου, και η ομάδα της εν μέσω της σύγκρουσης.

Ο Μπέκαμ, πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF για τα παιδιά, δημοσίευσε ένα βίντεο και κάλεσε τους ακολούθους του να υποστηρίξουν το έργο της οργάνωσης στην Ουκρανία.

«Γεια σε όλους, παραδίδω το Instagram μου στην Ιρινα, την επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά εγκύους να γεννήσουν με ασφάλεια. Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν φτάσει εδώ βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν κάτω από φρικτές συνθήκες», έγραψε ο Μπέκαμ.

Η Ιρίνα, επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου, δημοσίευσε βίντεο από ένα υπόγειο όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές από την πρώτη ημέρα της εισβολής της Ρωσίας. Μοιράστηκε επίσης εικόνες νεογέννητων μωρών που εξαρτώνται από γεννήτριες οξυγόνου, τις οποίες δώρισε η UNICEF.

«Οι πρώτες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες. Έπρεπε να μάθουμε πώς να δουλεύουμε με τους βομβαρδισμούς», είπε. «Μάλλον διακινδυνεύουμε τη ζωή μας, αλλά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Αγαπάμε τη δουλειά μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς