17 C
Athens

Φήμες για Μπόγιαν Κρκιτς και Ολυμπιακό (Videos)

Την περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στις πτέρυγες

Τη στιγμή που μας χωρίζουν μόλις τρεις ημέρες από την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ της Στόουκ Σίτι επιστρέφει στην επικαιρότητα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η τελευταία πληροφορία που κυκλοφόρησε την Τρίτη στην Αγγλία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός είχε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τη διοίκηση της Στόουκ Σίτι, όπου διερεύνησε τις προθέσεις του ιθυνόντων του αγγλικού συλλόγου.

Ο Ισπανός εξτρέμ της Στόουκ είναι ένας παίκτης, που έχει συνδεθεί με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και στο παρελθόν. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2020, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό της στην Championship φέρεται να έχει αποφασίσει να απαγκιστρωθεί από ορισμένα βαριά συμβόλαια.

Ο 28χρονος παίκτης έχει να επιδείξει αξιόλογο βιογραφικό όπως αποδεικνύει η θητεία του σε Μπαρτσελόνα, Ρόμα, Άγιαξ, Μίλαν, Αλαβές, Μάιντς και Στόουκ Σίτι, ωστόσο θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα με τις φιλοδοξίες και το brand name του Ολυμπιακού.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες προβάλλουν εξαιρετικά κρίσιμες και δεν αποκλείεται το ταξίδι των Πειραιωτών στην Αγγλία εκτός από την αναμέτρηση με την Μπέρνλι για τα πλέι – οφ του Europa League, να συνδυαστεί και με μεταγραφή.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς