27.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Με οδηγό την προϊστορία και το ιστορικό ρεκόρ του Μαρτίνς στους «Ζωσιμάδες»

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής λόγω κορωνοϊού με τις απουσίες των Μασούρα και Βρουσάι οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα για την δύσκολη αποστολή με τον ΠΑΣ, σε ένα παιχνίδι που ο Πέδρο Μαρτίνς θα γράψει ιστορία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20/03, 15:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League 1.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής λόγω κορωνοϊού με τις απουσίες των Μασούρα και Βρουσάι οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα για την δύσκολη αποστολή με τον ΠΑΣ, σε ένα παιχνίδι που ο Πέδρο Μαρτίνς θα γράψει ιστορία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να καθίσει για 209η φορά στον πάγκο των Ερυθρολεύκων, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που σταμάτησε στα 208. Ιστορικό επίτευγμα για τον Μαρτίνς, ο οποίος ετοιμάζεται να κατακτήσει για τρίτη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα με τους Πειραιώτες με σύμμαχο την παράδοση κόντρα στον ΠΑΣ. Συνολικά σε 52 παιχνίδια ο Ολυμπιακός μετράει 34 νίκες ανεξαρτήτου έδρας, με τους Γιαννιώτες να έχουν μόλις 7.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ξαφνική απουσία του Γιώργου Μασούρα αναμένεται να μεταφέρει τον Αγκιμπού Καμαρά στα άκρα της επίθεσης, με τον Μαρτίνς να ετοιμάζει επιθετικό πλάνο με 4-2-3-1 και βασικούς του παίκτες σε μία «συνταγή» ανάλογη με αυτή κόντρα στον Άρη μία εβδομάδα νωρίτερα.

Συγκεκριμένα ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι Σωκράτης ή Μανωλάς με τον Σισέ στα στόπερ και οι Λαλά – Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας. Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα βρίσκονται στην «κουλούρα» της μεσαίας γραμμής με τον Καρβάλιο σε ρόλο «10αριου», τον Αγκιμπού στο ένα άκρο, τον Γκάρι Ροντρίγκες στο άλλο και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Σέντρα στις 15:30 σε ένα γεμάτο γήπεδο στους «Ζωσιμάδες» και με διαιτητή τον Κουτσιαύτη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς