18.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Μασούρας και Βρουσάι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Διπλό πλήγμα για τον Πέδρο Μαρτίνς μια μέρα πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι Μασούρας και Βρουσάι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό - Επέστρεψε σε αποστολή ο Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός έφτασε στα Γιάννενα με αρκετή ταλαιπωρία καθώς λόγω της κακοκαιρίας χρειάστηκε να προσγειωθεί στην Πρέβεζα και από εκεί να ταξιδέψει οδικώς για να φτάσει στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ενόψει της αυριανής (20/3) αναμέτρησης με τον ΠΑΣ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, αφού Βρουσάι και Μασούρας διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τέθηκαν σε απομόνωση. O Ανδρούτσος εκτάκτως βρέθηκε στην αποστολή ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί σε αυτή της Β’ ομάδας, ενώ εκτός έμειναν ο Ρόνι Λόπες, ο Πιέρ Κούντε και ο Κώστας Φορτούνης.

Στη διάθεση του Πορτογάλου βρίσκεται ξανά ο Κανέ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Χένρι Ονιεκούρου.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς