20.7 C
Athens

Βόλος – Αστέρας 0-2: Επιβλητικό πέρασμα των Αρκάδων από τη Θεσσαλία (vid)

Βόλος και Αστέρας έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της και παίζουν στα πλέι άουτ με στόχο την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και ένα καλό πλασάρισμα στο τέλος.

Οι Αρκάδες έκαναν την ιδανική αρχή στην πρεμιέρα του μίνι τουρνουά επικρατώντας με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό ώστε σε συνδυασμό με την ήττα του ΟΦΗ να ανέβουν στην 1η θέση της βαθμολογίας των πλέι άουτ. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είχε μόλις μια επικίνδυνη τελική απέναντι στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς (η προσπάθεια του Φαν Βέερτ στο 64′), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τα δύο γκολ της νίκης στα πρώτα 25′.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ με τον Σίτο, ο οποίος από πολύ κοντά μετά από το κόρνερ του Κρεσπί και την κεφαλιά-πάσα στο πρώτο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα ο Ριέρα τροφοδότησε τον Κρεσπί, ο οποίος αφού απέφυγε τον Ρίνερ μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κλέιμαν (0-2)

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρίνερ (46΄ Ρομέρο), Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (72΄ Μπαρτόλο), Μπαριέντος (87΄ Ροσέρο), Φερνάντες, Ορός (46΄ Νίνης), Κορέα (46΄ Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καρμόνα (67΄ Γκαρσία), Αντζουλάς, Πίτσου, Τασουλής (90+2′ Παπαδόπουλος), Βαλιέντε, Σανταφέ (67΄ Κανελλόπουλος), Σίτο, Ριέρα (90+2′ Μιχόπουλος), Κρεσπί (83΄ Σονί), Μπενίτο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς