16.6 C
Athens

Η Βέροια νίκησε τον Ολυμπιακό Β’ με το 20ό γκολ του Πασά, απόδραση από την Καρδίτσα στο 96′ για την ΑΕΛ (vid)

Η Βέροια συνεχίζει τις νίκες και πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ολυμπιακού Β’ στην Ημαθία, με τον Γιάννη Πασά να χρίζεται εκ νέου σκόρερ στη νίκη με 1-0 απέναντι στους Ερυθρόλευκους του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 20 γκολ στη Super League 2 και η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη βαίνει ολοταχώς για την άνοδο. Ο Ολυμπιακός Β’ δεν είχε καλή εικόνα επιθετικά και του έλειψε η τελική προσπάθεια απέναντι σε μια Βέροια που πάντως δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες.

Η ΑΕΛ ήλπιζε σε γκέλα της Βέροιας – που εν τέλει δεν ήρθε – αλλά εκείνη με τη σειρά της έκανε το καθήκον της στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση (2-3) παίρνοντας μια τεράστια νίκη που την εδραιώνει στη 2η θέση και τη διατηρεί στο -8 από την ομάδα της Ημαθίας (με ματς λιγότερο) αλλά και στο +6 από τους Θεσσαλούς που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Μπαντιμπανγκά (αποχώρησε από τους Βυσσινί τον χειμώνα) και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γλυνός έδωσε τελικά τη νίκη στην ΑΕΛ.

Για τον Νότιο όμιλο, η ΑΕΚ Β’ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 1-0 της Ζακύνθου με γκολ του Γιούση και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό Β’ που επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 του Διαγόρα εντός έδρας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (19/3)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βέροια – Ολυμπιακός Β’ 1-0

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 2-3

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ Β’ – Ζάκυνθος 1-0

Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας 3-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς