23.2 C
Athens

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-12: Ο Φιλίποβιτς διατήρησε το ερυθρόλευκο αήττητο (vid)

Όρθια έμεινε στο Παπαστράτειο η Βουλιαγμένη στο ντέρμπι της Α1 πόλο Ανδρών για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης. Ο ΝΟΒ απέσπασε βαθμό απέναντι στον αήττητο Ολυμπιακό ο οποίος δέχθηκε αρκετά εύκολα γκολ αλλά στο τέλος ο Φιλίποβιτς διατήρησε το ερυθρόλευκο αήττητο στο πρωτάθλημα (12-12).

Η Βουλιαγμένη οδήγησε τους νταμπλούχους Ελλάδας στην πρώτη τους απώλεια εν τούτοις δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη παρότι είχε προβάδισμα ενός τέρματος (11-12) στα 65″ από τέλος. Εκεί ο Φιλίποβιτς ανέλαβε δράση και ισοφάρισε ενώ λίγο έλειψε να πετύχει ένα απίθανο γκολ στα 8″ πριν τη λήξη αλλά ο Ανδρέαδης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Σέρβος ήταν μαζί με τον Μουρίκη οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού με τρία γκολ έκαστος, ενώ ο Γκιουβέτσης σημείωσε τρία για τον ΝΟΒ ο οποίος ανασυντάχθηκε μετά το 8-5 του πρώτου μέρους. Με πέντε γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 6-3, 1-2, 3-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 3, Σύρμας, Μαθιόπουλος

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κόλιανιν): Ανδρεάδης, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 3, Σαπουνάκης, Πάπαριτς 2, Λοζίνα 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Σκουμπάκης 2, Λεβάντης, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς