20.9 C
Athens

Ζήσης και Ντικούδης στο Μιλγουόκι για να «ψήσουν» Αντετοκούνμπο ενόψει Eurobasket

Με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει αναλάβει επισήμως τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ανδρών από το βράδυ της Παρασκευής (18/3), στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) δεν χάνουν χρόνο. Ενόψει του Ευρωμπάσκετ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι Νίκος Ζήσης και Δήμος Ντικούδης αναχωρούν σήμερα, Σάββατο (19/3) με προορισμό τις ΗΠΑ και το Μιλγουόκι, προκειμένου να… πείσουν τους Μπακς και τον «Greek Freak» για παρουσία του τελευταίου στο ρόστερ, αρχής γενομένης στα παιχνίδια του ομίλου στο Μιλάνο.

Η περίπτωση παρουσίας του σούπερ σταρ των πρωταθλητών του ΝΒΑ Μπακς και δις MVP των τελικών του ΝΒΑ, στο Ευρωμπάσκετ μόνο εύκολη δεν είναι, αφού παρά τη σφοδρή επιθυμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι απαιτήσεις της ομάδας του Μιλγουόκι σε πολλά επίπεδα έχουν απαγορέψει τη συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το σίγουρο είναι πως ο επικεφαλής εθνικών ομάδων της ΕΟΚ, Δήμος Ντικούδης και ο τζένεραλ μάνατζερ της εθνικής ανδρών Νίκος Ζήσης, θα ακούσουν τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και τη διοίκηση των Μπακς και θα δεσμευτούν πως η ΕΟΚ είναι διατεθειμένη να παράσχει από τη δική της πλευρά τις όποιες εγγυήσεις απαιτούνται (π.χ. ασφάλιση).

Ο Δήμος Ντικούδης και ο Νίκος Ζήσης εν συνεχεία θα ταξιδέψουν στο Σικάγο για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα της Δευτέρας (21/3) ανάμεσα στους Μπουλς και τους Μπακς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς