21.4 C
Athens

Η Νιουκάστλ θέλει να κάνει το «μπαμ» με Νεϊμάρ

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το νέο «στραπάτσο» στα νοκ-άουτ του Champions League έχει θέσει υπό αμφισβήτηση τα «βαριά» συμβόλαια των αστέρων της ομάδας, που εφόσον συνεχιστεί η κατάσταση με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό τους (βλ. Μέσι, Νεϊμάρ) θα το σκεφτούν πολύ για το αν θα παραμείνουν στο Παρίσι και μετά το καλοκαίρι.

Μάλιστα, για τον Βραζιλιάνο αστέρα οι μεταγραφικές σειρήνες είναι πολλές και ηχούν πιο δυνατά από ποτέ στα αυτιά του από το βράδυ της 13ης Μαρτίου κι έπειτα, όταν δηλαδή έγινε στόχος υβριστικών συνθημάτων από μερίδα οπαδών στο «Παρκ Ντε Πρενς».

https://athlosnews.gr/gefyres-epistrofis-stin-bartselona-apo-ton-neimar/

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα σκέφτεται έντονα το σενάριο της επανένταξης του Νεϊμάρ στο ρόστερ της, με τον 31χρονο άσο να δείχνει θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο στη γωνία για την υπογραφή του παραμονεύουν πλέον και οι Άραβες της Νιουκάστλ.

Τουλάχιστον αυτή την πληροφορία μεταφέρει το δίκτυο «Fichajes.net» που επικαλείται πηγές στην Αγγλία και κάνει λόγο για επαφές των ιδιοκτητών της Νιουκάστλ με την πλευρά του Βραζιλιάνου, που εφόσον αποφασίσει να κάνει το βήμα για την Premier League είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο Νησί, αφού οι Καρακάξες δεν αστειεύονται στο κομμάτι των οικονομικών διαπραγματεύσεων από την εποχή των Αράβων κι έπειτα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς