12.5 C
Athens

Ο Καμπελά εξακολουθεί να κάνει αναφορές στον Ολυμπιακό και τονίζει ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη!

Ο Γάλλος εξτρέμ ψάχνει εδώ και δύο εβδομάδες τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, προσφάτως συνδέθηκε με πιθανή επιστροφή του στη Μονπελιέ, ωστόσο ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ξεκαθαρίζει ότι κύριος σκοπός του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένου και της Ρωσίας)

Ο Ρεμί Καμπελά παραμένει περιζήτητος μετά το «διαζύγιό» του με την Κράσνονταρ ελέω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, διατηρείται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού καθώς σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ερυθρολεύκους, ωστόσο φρόντισε να μας μπερδέψει σε νέες του δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι, μεταξύ άλλων, μιλάει με ομάδες από την Ελλάδα και τη Ρωσία, την οποία προσφάτως εγκατέλειψε!

Ο Γάλλος εξτρέμ ψάχνει εδώ και δύο εβδομάδες τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, προσφάτως συνδέθηκε με πιθανή επιστροφή του στη Μονπελιέ, ωστόσο ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ξεκαθαρίζει ότι κύριος σκοπός του είναι να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας για περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα αναφορικά με την επόμενη ημέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου:

«Αν επιστρέψω εκεί (σ.σ. Μονπελιέ), θα το κάνω για να παλέψουμε να βγούμε στο Champions League. Θα μπορούσα να παίξω σε μία ομάδα που παίζει Ευρώπη, από την Ελλάδα (φωτογραφίζει τον Ολυμπιακό) ή τη Ρωσία. Μιλάω με συλλόγους από εκεί, ψάχνω να παίξω σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε ο άλλοτε άσος της Κράσνονταρ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς