22.8 C
Athens

Super League: Ανοίγει η αυλαία των πλέι άουτ με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ένα ντέρμπι μισή σωτηρία

Ανοίγει σήμερα Σάββατο (19/03) η αυλαία του δεύτερου μίνι πρωταθλήματος στη Super League με τη μορφή των πλέι άουτ, που αφορά την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα και εμπλέκει συνολικά 8 ομάδες.

Η αρχή θα γίνει με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό (15:00) στο «Γεντί Κουλέ», εκεί όπου οι «ξενερωμένοι» Κρητικοί που μέσα σε δύο μέρες βρέθηκαν από τον «παράδεισο» των πλέι οφ στην… κόλαση των πλέι άουτ θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί για να αποδείξουν ότι άξιζαν αυτοί να βρίσκονται στην πρώτη εξάδα έναντι του ΠΑΣ που με την «ασίστ» της ΕΕΑ εκμεταλλεύτηκε τη βαθμολογική συγκομιδή του μπήκε «σφήνα» στην πρώτη εξάδα.

Από εκεί και πέρα όλα τα βλέμματα στρέφονται στην πρώτη μάχη σωτηρίας ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης (17:15) στο Περιστέρι. Εκεί η ομάδα του Κολμαν θα προσπαθήσει να πάρει ένα τρίποντο που θα της δώσει ώθηση και μεγάλο πλεονέκτημα ακόμα και για την 12η θέση και την αποφυγή των μπαράζ, ενώ από την άλλη αυτή του Τεννέ ψάχνει μόνο τη νίκη μπας και «ξεκολλήσει» από τον πάτο.

Την ίδια ώρα ο Βόλος θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς στη Θεσσαλία και ο Παναιτωλικός τη Λαμία, που καίγεται για βαθμούς και πλέον πορεύεται με τον Φέστα στο τιμόνι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

Σάββατο 19 Μαρτίου

15:00 ΟΦΗ – Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD
17:15 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης / Novasports Prime
17:15 Βόλος – Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE SPORT 1 HD
19:30 Παναιτωλικός – Λαμία / COSMOTE SPORT 2 HD

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς