16.8 C
Athens

Ιτούδης για εθνική: Όταν θες κάτι με το βάθος της ψυχής σου, αυτό γίνεται πραγματικότητα

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί επίσημα τον νέο προπονητή της εθνικής Ελλάδας με την είδηση να ανακοινώνεται από την ΕΟΚ την Παρασκευή (18/3) μετά από μια μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων με την ΤΣΣΚΑ.

Ο 51χρονος τεχνικός στην πρώτη του δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας έκανε λόγο για τεράστια τιμή και ευχαρίστησε τον Αντρέι Βατούτιν που άναψε το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντρέι Βατούτιν και ολόκληρο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που μου έδωσε το πράσινο φως και μου επέτρεψε να είμαι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας της χώρας μου. Είναι μια πραγματικά μεγάλη, τεράστια τιμή. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Λιόλιο και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να με πάρουν σε αυτή τη θέση. Όπως είπα, όταν θέλεις κάτι με το βάθος της ψυχής σου, αυτό γίνεται πραγματικότητα, δημιουργείς τον κόσμο στον οποίο ζεις. Ξέρω ποιες είναι οι προσδοκίες. Οι Έλληνες είναι ένα περήφανο έθνος, αγαπούν το μπάσκετ, το οποίο τους έχει φέρει χαρές. Ξέρω επίσης τις υποχρεώσεις μας. Εύχομαι οι παίκτες να παραμείνουν υγιείς, ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ο Έλληνας τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς