19 C
Athens

Η Μαρσέιγ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference!

Στα δύσκολα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μαρσέιγ στους «8» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης - Στη Γαλλία το πρώτο ματς (7/4), στην Τούμπα ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην προημιτελική φάση του Europa Conference League και κυνηγάει το όνειρο μιας ευρωπαϊκής πρόκρισης στα ημιτελικά. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μαρσέιγ όπως προέκυψε στην κλήρωση της Παρασκευής (18/3)

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις προκρίσεις της κόντρα σε Μίντιλαντ και Γάνδη θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι η οποία στη διαδρομή της απέκλεισε τη Βασιλεία, ενώ προέρχεται από το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 14 του μήνα. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ στην πρώτη αναμέτρηση, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 5 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 25 Μαΐου στα Τίρανα.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «8»:

Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα

Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Λέστερ – Αϊντχόβεν

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «4»

Λέστερ – Αϊντχόβεν VS Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα

Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας VS Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς