18.4 C
Athens

FA Cup: Η Τσέλσι… γλίτωσε την ταλαιπωρία του πούλμαν

Ανακούφιση προκάλεσε στους ανθρώπους της Τσέλσι η κυβερνητική άδεια, βάσει της οποίας η ομάδα θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Μίντλεσμπρο με αεροπλάνο για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας στο Ρίβερσαϊντ.

Ως αποτέλεσμα της τροποποίησης της ειδικής κυβερνητικής άδειας, οι μπλε… γλιτώνουν τη 10ωρη ταλαιπωρία του πούλμαν, με το οποίο θα αναγκάζονταν να ταξιδέψουν λόγω των οικονομικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν στον Αμπράμοβιτς και ενώ ο σύλλογος βρίσκεται σε αναμονή για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ένας από τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στον Αμπράμοβιτς περιλάμβανε ένα ανώτατο όριο 20.000 λιρών ανά αγώνα για τα ταξιδιωτικά έξοδα, ποσό το οποίο θα εμπόδιζε την ομάδα του Τούχελ να φτάσει αεροπορικώς στο Βόρειο Γιορκσάιρ για τον αγώνα του FA Cup.

«Πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο, κάτι που είναι πολύ, πολύ καλό γιατί μετά τον αγώνα κόντρα στη Λιλ είχαμε μόνο δύο μέρες να ξεκουραστούμε, άρα είναι πολύ σημαντικό να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο ταξιδιού», τόνισε ο προπονητής της Τσέλσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς