19.9 C
Athens

Έξαλλοι με Σιδηρόπουλο και απουσία VAR στη Ρεν: Το πέναλτι που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις (vid)

Η Ρεν γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Λέστερ στη φάση των «16» του Conference League παρά τη νίκη της με 2-1 στον επαναληπτικό της Βρετάνης.

Οι Γάλλοι ήθελαν ένα γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση και στις καθυστερήσεις ζήτησαν σε δύο περιπτώσεις πέναλτι ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος, ήταν ανένδοτος και δεν έδειξε τίποτα (θυμίζουμε πως δεν υπάρχει VAR στη διοργάνωση).

Κι αν στη δεύτερη περίπτωση δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι μεμπτό, ο διεθνής Έλληνας διαιτητής έπρεπε να υποδείξει την πρώτη παράβαση καθώς ο Βέστεργκααρντ ρίχνει αγκωνιά στον Γκιρασί που διεκδικεί την κεφαλιά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι της Ρεν και ο προπονητής της, Μπρούνο Ζενεσιό, ήταν έξαλλοι με τον Σιδηρόπουλο, κάτι που αποτυπώθηκε και σε άρθρα της L’ Equipe αλλά και στις δηλώσεις του Γάλλου κόουτς: «Δεν μας δόθηκε τουλάχιστον ένα πέναλτι. Όταν φτιάχνεις μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, οφείλεις να την οργανώνεις όπως τις υπόλοιπες που υπάρχουν», ανέφερε μεταξύ άλλων φανερά απογοητευμένος.

 οι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς