16.4 C
Athens

Κινγκς – Μπακς 126-135: Αντετοκούνμπο και Μίντλετον οδηγούν τα Ελάφια στην κορυφή της Ανατολής (vid)

Γιάννης, Μίντλετον και Χόλιντεϊ συνεχίζουν τον «χαβά» τους, σκοράροντας μαζί 89 από τους 135 πόντους της ομάδας τους και οι Μπακς βρίσκονται μία ανάσα από τους Χιτ και την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Με τέτοια… τριάδα που να χάσεις! Γιάννης, Μίντλετον και Χόλιντεϊ συνεχίζουν τον «χαβά» τους, σκοράροντας μαζί 89 από τους 135 πόντους της ομάδας τους και οι Μπακς βρίσκονται μία ανάσα από τους Χιτ και την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Τα Ελάφια πέρασαν εμφατικά και από το Σακραμέντο απέναντι στους μαχητικούς Κινγκς, που κρατήθηκαν «ζωντανοί» μέχρι την τέταρτη περίοδο, όταν ανέλαβαν δράση τα «μεγάλα κεφάλια».

Για ένα ακόμα βράδυ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τους 30 πόντους φτάνοντας τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια που το πετυχαίνει ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ. Είχε 12/23 σουτ και 12/16 εύστοχες βολές και πέτυχε τέσσερις καθοριστικούς πόντους στο φινάλε για να σφραγίσει τη νίκη των Μπακς, την όγδοη στα τελευταία εννιά παιχνίδια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ GREAK FREAK

Την ίδια στιγμή, Κρις Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσαν από άλλους 53 για να μετατρέψουν το παιχνίδι σε παράσταση για… τρεις και με τη βούλα!

Μάλιστα, ο Ο Μίντλετον άγγιξε το τριπλ νταμπλ με 32 πόντους, οκτώ ριμπάουντ κι οκτώ ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ ο Πόρτις πρόσθεσε 12.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς