18.2 C
Athens

Ιπποτική παραδοχή Λύμουρα: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη»

Όσο και να προσπάθησαν να εκμαιεύσουν δηλώσεις κατά της διαιτητικής τριάδας οι «δημοσιογράφοι» που μετέδωσαν την αναμέτρηση, δεν τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία. Μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Α1 Γυναικών και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» απέναντι στον Παναθηναϊκό, η Λολίτα Λύμουρα μίλησε στο SDNA για το παιχνίδι και παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Ερυθρολεύκων!

Η μόνη… ένσταση για τη διαιτησία προήλθε από τον «δημοσιογράφο» που περιέγραφε (;) το ματς και από την πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Ρούλα Μούλη, που σε κάθε φάση έβλεπαν «σφαγή» του Παναθηναϊκού και ερυθρόλευκη εύνοια!

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τα αγωνιστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο καταρρεύσαμε. Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν την νίκη. Εγώ θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν μαζί μας και μια μεγάλη συγγνώμη. Συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για τη διαιτησία: «Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη να μιλήσω για τη διαιτησία. Θα δούμε τα λάθη μας, τι έφταιξε και θα συνεχίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς