18.2 C
Athens

Άρης: Θλάση πρώτου βαθμού ο Χάνλαν

Ο Ολιβιέ Χάνλαν δεν θα βρίσκεται στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη αφού ο Καναδός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού όπως γνωστοποίησε η κίτρινη ΚΑΕ. Ο Καναδός γκαρντ θα είναι σημαντική απώλεια για τους Κίτρινους για το ματς με το Λαύριο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Προμηθέα.

«Η κακοδαιμονία που «κυνηγά» τον ΑΡΗ στη φετινή σεζόν δεν έχει τελειωμό…

Ο Ολιβιέ Χάνλαν υποβλήθηκε σήμερα Τετάρτη (16/03) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Ο Καναδός γκαρντ αγωνίστηκε με πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ, χθες (15/03) προφυλάχθηκε, αλλά σήμερα ένιωσε πόνο και έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι μάζεψε υγρό στον δικέφαλο. Ο Χάνλαν θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt (Σάββατο 19/03) και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, την Κυριακή 27/03.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον σαββατιάτικο αγώνα συνεχίστηκε με μία απογευματινή προπόνηση, μέρος της οποίας ακολούθησαν ο Ζίριους Γουίλιαμς και ο Σταύρος Σχίζας. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/03) περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς