16.6 C
Athens

Σιμεόνε: Αμυνθήκαμε όπως έπρεπε, περήφανος για τους παίκτες μου

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε στη «φάκα» του Ντιέγκο Σιμεόνε, με την Ατλέτικο να κερδίζει με σχετική άνεση (0-1) μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα να πανηγυρίζει την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Ο Αργεντινός τεχνικός εφάρμοσε πλήρως μέσω των παικτών του το σχέδιο απόδρασης από το Νησί, μετά από 6 αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε να «σπάσει» την κατάρα με αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα βρεθεί για έκτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του μετά τη χθεσινή μεγάλη βραδιά, ο Σιμεόνε στάθηκε στο άρτια εφαρμοσμένο αμυντικό πλάνο της ομάδας του και μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη μάχη που έδωσαν κόντρα στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τι βραδιά! Η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε. Αμυνθήκαμε με το σωστό τρόπο και όταν βρίσκαμε την ευκαιρία βγαίναμε γρήγορα στην επίθεση. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τους παίκτες μου. Η ομάδα έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και κατακτήσαμε δίκαια τη μεγάλη αυτή πρόκριση κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Ξεκινήσαμε με σύστημα 5-3-2, στη συνέχεια παίξαμε 5-4-1 και όλα λειτούργησαν υποδειγματικά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς