23.5 C
Athens

«Γέφυρες» επιστροφής στην Μπαρτσελόνα από τον Νεϊμάρ

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον οδυνηρό (με τον τρόπο που ήρθε) αποκλεισμό από τη Ρεάλ και μία ακόμη αποτυχία στο Champions League έχει «ταρακουνήσει» για τα καλά τα μεγάλα της αστέρια, που βλέπουν τους οπαδούς των Παριζιάνων να τους γυρίζουν την πλάτη και σκέφτονται ήδη τα σενάρια φυγής τους από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ESPN» ο Νεϊμάρ είναι ο πρώτος, που παρά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025, σκέφτεται έντονα να «σπάσει» τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα με σκοπό να επιστρέψει στα -όχι και τόσο- παλιά λημέρια του, στη Βαρκελώνη.

Όπως μεταδίδει το ίδιο ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί από κοντά και με απόλυτη σιγή τις εξελίξεις, θέλοντας να κάνει το τελικό και αποφασιστικό της χτύπημα στο τέλος της σεζόν, έτσι ώστε να πείσει τον Βραζιλιάνο αστέρα να επιστρέψει κι ας παίρνει λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που του προσφέρει ο Αλ Κελαϊφί στην Παρί.

Πάντως, αυτό το σενάριο μόνο εύκολο δεν φαντάζει, καθώς ξέχωρα από το οικονομικό κομμάτι, ο Νεϊμάρ έχει ειδικούς όρους στο συμβόλαιό του που είναι δύσκολο έως αδύνατο να αθετήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς