21.5 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 22χρονο στόπερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιτάο

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα θα ψαχτεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη και το «θολό» τοπίο αναφορικά με το μέλλον των Κρέσπο και Βαρέλα στη Θεσσαλονίκη, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου με μπροστάρη τον Μπότο να κινούν από τώρα τα νήματα προκειμένου να έχουν μία ασφαλή επιλογή ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, οι Ασπρόμαυροι φέρεται να έχουν προσεγγίσει την πλευρά του 22χρονου στόπερ της Σαχτάρ, Βιτάο, ο οποίος παραμένει σε αδράνεια ελέω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία και είναι βέβαιο ότι σε 3 μήνες από σήμερα θα αγωνίζεται για άλλη ομάδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις προχωρημένες συζητήσεις του παίκτη με την Ιντερνασιονάλ πίσω στην πατρίδα του, ωστόσο ελέω Μπότο (είχε εργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στη Σαχτάρ) δεν ξεγράφεται και η επιλογή του ΠΑΟΚ που μπήκε «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις και κάνει τα πάντα για να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη ακόμα και από τώρα με φόντο την παραμονή του το καλοκαίρι.

Πάντως, όπως ξεκαθαρίζεται στην Λατινική Αμερική, τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του αυτή τη στιγμή τον έχει η Ιντερνασιονάλ, που μιλάει μαζί του από το ξεκίνημα της όλης κατάστασης στην Ουκρανία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς