17.2 C
Athens

Καμπελά στην L’ Equipe: «Είμαι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, με ενδιαφέρει η προοπτική του συλλόγου»

Ο Ρεμί Καμπελά αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο γαλλικό Μέσο ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός για τον οποίο τρέφει μεγάλο σεβασμό και όπως τόνισε θα τον ενδιέφερε μία προοπτική συνεργασίας με τους Ερυθρολεύκους!

Διά στόματος Ρεμί Καμπελά επιβεβαιώθηκαν κι επισήμως οι συζητήσεις του παίκτη με τον Ολυμπιακό!

Ο Γάλλος εξτρέμ προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία και σε συνέντευξή του στην «L’ Equipe» αποκάλυψε ότι βρίσκεται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων, μία ομάδα που θα τον ενδιέφερε καθώς «πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, κερδίζει συνεχώς τίτλους και αγωνίζεται στο Champions League», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Παράλληλα ο Καμπελά τόνισε ότι μιλάει και με άλλες ομάδες και τις επόμενες ημέρες θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και τον σεβασμό που τρέφει για τους Πειραιώτες πρόσθεσε:

«Είναι ένας όμορφος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και να είναι στο Champions League», για να προσθέσει σχετική με τις σχέσεις του με τον Γιάν Εμβιλά: «είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν, μιλάμε συχνά».

Για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του λέγοντας: «Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες…».

Mετά από 62 εμφανίσεις και σχεδόν 3 χρονιές στην Κράσνονταρ ο Καμπελά αποχώρησε έχοντας 17 γκολ και 11 ασίστ ως «κληρονομιά» του, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία με τις φανέλες των Μονπελιέ, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς