17.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Πονοκέφαλοι δίχως τέλος για τον Λουτσέσκου, τα πλάνα ενόψει Γάνδης

Με πολλά προβλήματα λόγω τιμωριών αλλά και απροόπτων της τελευταίας στιγμής ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει σήμερα (16/03) για το Βέλγιο ενόψει της πιο κρίσιμης ευρωπαϊκής ρεβάνς στη σύγχρονη ιστορία του

Ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία του το βράδυ της Πέμπτης (17/03, 22:00) στο Βέλγιο, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους «8» του Conference League κόντρα στη Γάνδη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αυτοί που είναι οι πιο επιδραστικοί παίκτες τουλάχιστον στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Δικεφάλου, αλλά τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί.

Το βράδυ της Κυριακής και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ βγήκε off και μάλιστα με ρήξη χιαστού και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που πλέον αναμένεται να επιστρέψει από… Αύγουστο.

Παράλληλα, χθες έγινε γνωστό ότι και ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι εξαιρετικά αμφίβολος, καθώς όντας κλινήρης και υπό τον φόβο του κορωνοϊού δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για το Βέλγιο που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας (16/03).

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει με όσους έχει διαθέσιμους προκειμένου να σώσει ό,τι σώζεται από την βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA αλλά και το δικό του «τομάρι» με τον Ρουμάνο τεχνικό να προσανατολίζεται για σχηματισμό 4-2-3-1 και τους:

Πασχαλάκη κάτω από την εστία, Κρέσπο και Ίνγκασον στα στόπερ, με τους Βιεϊρίνια και Λύρατζη στα άκρα.

Από εκεί και πέρα Σβαμπ και Τσιγγάρας λογικά θα βρίσκονται μαζί στα χαφ, με τον Αουγκούστο σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, τον Μιτρίτσα στα δεξιά, τον Μπίσεσβαρ αριστερά και τον Άκπομ μοναδικό προωθημένο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει σήμερα Τετάρτη για το Βέλγιο, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει και η σχετική συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκσου ενόψει του αυριανού (17/03) αγώνα στην έδρα της Γάνδης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς