19.9 C
Athens

Σύνθημα τελικού από τη Σάκκαρη: «Θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος του δρόμου στην Καλιφόρνια»

Η τύχη ευνοεί τους ικανούς. Η Μαρία Σάκκαρη που πραγματοποιεί έως τώρα ένα εξαιρετικό τουρνουά στην Καλιφόρνια και το Indian Wells είδε την τύχη να της χαμογελά νωρίς στην αναμέτρηση με τη Σάβιλ, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και έδωσε μία ακούραστη νίκη στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

https://athlosnews.gr/indian-wells-i-savil-aposyrthike-logo-travmatismou-kai-i-sakkari-pire-tin-pio-aneti-prokrisi-stous-8/

Λίγο μετά από τη μεγάλη της αυτή επιτυχία η «Σακ» ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην αντίπαλό της και έστειλε σύνθημα… τελικού σε ένα τουρνουά που της ταιριάζει και φαίνεται να της βγάζει τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο flash interview:

«Ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα έπαιζα σήμερα. Ήθελα να τελειώσω το ματς απέναντι στην Ντάρια. Της ευχήθηκα να νιώσει καλά το συντομότερο δυνατό. Νίκησε κάποιες πάρα πολύ καλές αθλήτριες, πάλεψε πολύ, υπέφερε πολύ και της εύχομαι το καλύτερο.

Είναι πάρα πολύ γρήγορη, κινείται πολύ καλά στο κορτ. Αυτό ήταν κάτι που το είχαμε εντοπίσει με την ομάδα μου και έπρεπε να ήμουν πάρα πολύ επιθετική.

Ήξερα τι έπρεπε να κάνω σε αυτά τα πρώτα πέντε games», είπε η Σάκκαρη στέλνοντας παράλληλα σύνθημα για πρωταθληματική πορεία στην Καλιφόρνια.

«Ήταν ένα πολύ μικρό παιχνίδι σήμερα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου. Σας ευχαριστώ όλους, είστε πολυ ευγενικοί μαζί μου και το εκτιμώ αυτό.

Είχα μεγάλα κίνητρα και ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στους προημιτελικούς, είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και ελπίζω να καταφέρω να φτάσω μέχρι το τέλος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς