19.8 C
Athens

Indian Wells: Η Σάβιλ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού και η Σάκκαρη πήρε την πιο άνετη πρόκριση στους «8»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μέχρι η μοίρα να της δείξει έναν πιο ακούραστο δρόμο ανοίγοντας της παράλληλα τον δρόμο προς την παρθενική της παρουσία στην οκτάδα του Indian Wells όπου θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα

Δεν την σταματάει τίποτα στην Καλιφόρνια την Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πέρα από εξαιρετική εντός του κορτ, δείχνει να έχει και την τύχη με το μέρος της στο τουρνουά του Indian Wells καθώς με το σκορ στο 4-1 υπέρ της στο πρώτο σετ του αγώνα της φάσης των «16» με την Ντάρια Σάβιλ η Αυστραλή τραυματίστηκε και εγκατέλειψε τη μάχη για να κάνει «δώρο» στη Σάκκαρη το εισιτήριο για την παρθενική της συμμετοχή στην οκτάδα.

Το νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης που μετά την αναπάντεχη εξέλιξη στον αγώνα δήλωσε ότι θέλει να φτάσε μακριά, στον επόμενο γύρο θα βρει μπροστά της την Έλενα Ριμπάκινα (νο.20), η οποία λίγο νωρίτερα άφησε εκτός την Βικτόρια Γκόλουμπιτς.

Στο ματς και γι’ αυτό το λίγο που διήρκησε η «Σακ» είχε τον απόλυτο έλεγχο, κράτησε το σερβίς της κάνοντας κι ένα μπρέικ με αποτέλεσμα να έχει το πάνω χέρι στο πρώτο σετ (4-1) και να δείχνει ότι ακόμα κι αν χρειαζόταν να… ιδρώσει παραπάνω, θα ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Τελικά η μοίρα της επιφύλαξε έναν πιο εύκολο δρόμο με τη σκέψη πάντα να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό η αντίπαλός της…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς