16.7 C
Athens

Κλήθηκαν στην εθνική Τσεχίας για τα κρίσιμα μπαράζ του Μουντιάλ οι Βατσλίκ και Μπράμπετς

Η ποδοσφαιρική λογική επικράτησε και οι Τόμας Βατσλίκ και Γιάκουμπ Μπράμπετς θα βρίσκονται κανονικά -όπως αναμενόταν- στην αποστολή της εθνικής Τσεχίας για τα κρίσιμα ματς με τη Σουηδία και (εφόσον προκριθεί) με την Πολωνία για μία θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Κατάρ.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποτελεί τα τελευταία τρία χρόνια βασικό στέλεχος των Τσέχων και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στους Ερυθρόλευκους δύσκολα θα χάσει τη φανέλα βασικού ενόψει του αγώνα μπαράζ με τη Σουηδία.

Από την άλλη, ο στόπερ του Άρη, Μπράμπετς δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από τη φετινή σεζόν των Κιτρίνων αποδεικνύοντας με κάθε τρόπο το πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του και εξασφαλίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού του, Γιάροσλβα Σιλχάβι.

Η μάχη της Τσεχίας με τη Σουηδία για τον πρώτο αγώνα μπαράζ είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαρτίου, ενώ στον τελικό της 29ης Μαρτίου τους περιμένει ήδη η Πολωνία, που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της εκεί άνευ αγώνα, αφού η αντίπαλός της Ρωσία έχει αποβληθεί από τις διοργανώσεις της FIFA με την στρατιωτική έφοδο στην Ουκρανία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς