21.4 C
Athens

Έγραψαν ιστορία Ιμόμπιλε και Μπενζεμά με τις φανέλες των Λάτσιο και Ρεάλ

Λάτσιο και Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισαν με νίκες την πορεία τους σε Serie A και La Liga αντίστοιχα με τους βαριά πυροβολικά τους, Τσίρο Ιμόμπιλε και Καρίμ Μπενζεμά να γράφουν τη δική τους ιστορία.

Την αρχή έκανε ο Γάλλος στράικερ με τη φανέλα των Μαδριλένων στην εκτός έδρας νίκη επί της Μαγιόρκα με 3-0. Ο «καυτός» Μπενζεμά σκόραρε δύο φορές χθες βράδυ στο νησί της Μαγιόρκα και έφτασε τα 412 γκολ στην τεράστια καριέρας του, όντας πλέον ο μεγαλύτερος Γάλλος γκολτζής στην ιστορία, αφήνοντας πίσω με 411 τέρματα τον Τιερί Ανρί.

Την ίδια στιγμή στο Ολίμπικο, ο φορμαρισμένος Ιμόμπολε πήρε ξανά από το χέρι τη Λάτσιο οδηγώντας σε μία νίκη… Ευρώπης επί της Βενέτσια από το σημείο του πέναλτι. Ο Ιταλός στράικερ πέτυχε το γκολ στο 57ο λεπτό με πέναλτι και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Λάτσιο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Ιμόμπιλε έφτασε τα 144 γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Ρώμης στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας κατά ένα τον θρυλικό Σίλβιο Πιόλα, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς