16.9 C
Athens

Τζαζ – Μπακς 111-117: Νίκη στη Γιούτα μετά από 20 χρόνια, όταν ο Γιάννης ήταν ακόμα έξι ετών! (vid)

Τα Ελάφια πέρασαν με 117-111 από την έδρα των Τζαζ σε μία νίκη που ήταν η πρώτη στην πόλη της Γιούτα μετά από το 2001, όταν ο σημερινός τους ηγέτης, Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ακόμα έξι ετών!

Μία σημαντική νίκη… ιστορικής σημασίας πανηγύρισαν τα ξημερώματα της Τρίτης οι Μπακς. Τα Ελάφια πέρασαν με 117-111 από την έδρα των Τζαζ σε μία νίκη που ήταν η πρώτη στην πόλη της Γιούτα μετά από το 2001, όταν ο σημερινός τους ηγέτης, Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ακόμα έξι ετών!

Και μιας που αναφέραμε τον Greak Freak, περιττό να πούμε ότι για άλλη μία βραδιά ήταν καταλυτικός «σπάζοντας» το φράγμα των 30 πόντων.

Ο Γιάννης πέτυχε 30 πόντους με 12/24 σουτ (0/2 τριπ.) ενώ μάζεψε 15 ριμπάουντ (4ασ.), τους περισσότερους εκ των οποίων στην καθοριστική τέταρτη περίοδο που έκρινε τον νικητή, μονομαχώντας τις περισσότερες φορές με τον Ρούντι Γκομπέρ μέσα στη ρακέτα.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσε 29 πόντους, επτά ασίστ και ρεκόρ σεζόν με πέντε κλεψίματα υποστηρίζοντας το παιχνίδι του Έλληνα αστέρα, ενώ ο Κρις Μίντλετον σημείωσε άλλους 23.

Στην αντίπερα όχθη, πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους Τζαζ ήταν οι Ντόνοβαν Μίτσελ που πέτυχε 29 πόντους και μοίρασε οκτώ ασίστ, ενώ 29 και επτά αντίστοιχα είχε ο Μάικ Κόνλεϊ.

Παράλληλα, Μπρουκ Λόπεζ και Τζορτζ Χιλ πάτησαν ξανά παρκέ στα ευχάριστα για τους πρωταθλητές Μπακς που με αυτή τη νίκη έφτασαν σε ρεκόρ 43-26 όντας μόνοι δεύτερη στην κατάταξη της Ανατολής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς