22.6 C
Athens

Βατούτιν: Θα ανοίξω σαμπάνια αν η Euroleague μας κρατήσει στη σεζόν

Οι τρεις ρωσικές ομάδες της Euroleague (ΤΣΣΚΑ, Ούνικς Καζάν, Ζενίτ) βρίσκονται με το… 1,5 πόδι εκτός της διοργάνωσης μετά την στρατιωτική εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, ωστόσο μέχρι τις 21 Μαρτίου θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για να δούμε ποια θα είναι η οριστική αποβολή της διοργανώτριας αρχής αναφορικά με την αποβολή ή μη των προαναφερθέντων συλλόγων.

Υπομονή για όλους, εκτός από τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, που σε δηλώσεις του στο «ΤΑΑS» τόνισε ότι γνωρίζει ήδη για την απόφαση της Euroleague, υπογραμμίζοντας πως θα εκπλαγεί τόσο αν διαψευσθεί που θα ανοίξει μία σαμπάνια στην… καθισιά του!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βατούτιν μετά την οριακή νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Ζενίτ για τη VTB League:

«Η EuroLeague έθεσε ως deadline για την απόφαση την 21η Μαρτίου, αλλά ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε. Πιστεύω πως όλοι την ξέρουμε. Θα χαρώ αν αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, υπόσχομαι να πιω σαμπάνια αν γίνει κάτι τέτοιο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι ρωσικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Όχι μόνο λόγω της πολιτικής, αλλά κι επειδή υπάρχουν λογιστικά προβλήματα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς