19.7 C
Athens

Indian Wells: Aσταμάτητη στην Καλιφόρνια η Σάκκαρη, υπέταξε με 2-0 την Κβίτοβα και προκρίθηκε στους «16»

Με μία ακόμη τρομερή εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη έκανε «σκόνη» την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα, επικρατώντας άνετα με 2-0 σετ μέσα σε μόλις 1 ώρα αγώνα και εξασφάλισε την παρθενική της παρουσία στη φάση των «16» του Indian Wells

Με μία ακόμη τρομερή εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη έκανε «σκόνη» την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα, επικρατώντας άνετα με 2-0 σετ μέσα σε μόλις 1 ώρα αγώνα και εξασφάλισε την παρθενική της παρουσία στη φάση των «16» του Indian Wells στην Καλιφόρνια.

Ο τυφώνας «Σακ» δεν σταματάει πουθενά στην Καλιφόρνια! Με μία μεστή εμφάνιση μόλις δύο 24ωρα μετά την επιβλητική της νίκη κόντρα στην Σινιακόβα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπερκέρασε και το εμπόδιο της Κβίτοβα με 2-0 σετ (6-3, 6-0) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του τουρνουά στις ΗΠΑ επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Η Σάκκαρη δεν άφησε, από την αρχή του αγώνα, κανέναν περιθώριο στην αντίπαλό της, ήταν καταιγιστική στο σερβίς της, εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Τσέχας και με πέντε (!) break στα δύο σετ του αγώνα «εξαφάνισε» από το κορτ το ενδεχόμενο ενός ντέρμπι, μετατρέποντας σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο.

Στην επόμενη φάση του τουρνουά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια της εποχής της θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού της Ελίζ Μέρτενς με τη Ντάρια Σαβίλ, αγώνας που διεξαχθεί αργότερα μέσα στην ημέρα.

ΤΑ ΣΕΤ: 2-0 (6-3, 6-0)

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς