20.9 C
Athens

Άρης: Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μαντσίνι

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κρατά μόνο την πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αφού ελέω Σισέ και Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο.

Οι Κίτρινοι στρέφουν από σήμερα (14/03) την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Χαριλάου την ερχόμενη Κυριακή (20/03) σε ένα παιχνίδι που από μόνο του μπορεί να κρίνει πολλά για την τέταρτη θέση, ακόμα κι αν έχουμε μπροστά μας άλλες 9 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Στον αγώνα της Κυριακής ο Μπούργος σίγουρα θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Μαντσίνι, η απουσία του οποίου φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Αργεντινός εξτρέμ ακολούθησε και σήμερα Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα λόγω του κατάγματος στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του και μέχρι την Τετάρτη θα κάνει μία προσπάθεια να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να είναι έτοιμος σε πέντε ημέρες από σήμερα. Αυτό θα το κρίνει ο χρόνος και τα νέα αποτελέσματα της μαγνητικής του την Τρίτη.

Την ίδια στιγμή, ο Γιόχαν Μπεναλουάν που ήταν κλινήρης επέστρεψε στο Νέο Ρύσιο και προπονήθηκε κανονικά με τα υπόλοιπα μέλη του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς