21.7 C
Athens

Η Saudi Media Group ενδιαφέρεται για την αγορά της Τσέλσι και προσφέρει 2,7 δισεκατομμύρια λίρες!

Κι εκεί που το τοπίο έμοιαζε θολό για την Τσέλσι, προέκυψε ζωηρό ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία για την αγορά των μετοχών της ομάδας από τον εκδιωγμένο -από την βρετανική κυβέρνηση- Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Guardian, στα γραφεία της βρετανικής κυβέρνησης έφτασε το πρωί της Δευτέρας μία «βαρβάτη» πρόταση για την εξαγορά των Λονδρέζων, που φέρεται να αγγίζει το ποσό των 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών!

Για να γίνουμε πιο σαφείς και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ που έρχονται από το Νησί, η Saudi Media Group με μπροστάρη τον Σαουδάραβα επιχειρηματία, Μοχάμεντ Αλκερέιχι προσφέρει γη και ύδωρ για την αφορά των Μπλε, θέλοντας να μπει «σφήνα» στις εξελίξεις μετά τις κυρώσεις των Βρετανών στον Ρώσοι κροίσο, που άφησε κι επισήμως τη διοικητική ηγεσία της ομάδας μετά τις αυστηρότατες κυρώσεις που του επιβλήθηκαν από την αγγλική κυβέρνηση και τον Μπόρις Τζόνσον.

«Επιβεβαιώνω πως η Saudi Media Group κατέθεσε πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών για να αγοράσει την Τσέλσι. Ο Μοχάμεντ Αλκερέιχι είναι φαν της Τσέλσι και ηγείται ενός ιδιωτικό κονσόρτιουμ.

Δεν έχει κάποιους άμεσους κυβερνητικούς δεσμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του ο εν λόγω δημοσιογράφος και μένει να φανεί κατά πόσο ισχύει αυτό το ενδιαφέρον και τι επιπτώσεις θα έχει στο «αύριο» της ομάδας του Τούχελ…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς