18.4 C
Athens

Τορίνο – Ίντερ 1-1: Παραπαίοντες πρωταθλητές, Αλέξις Σάντσες και… VAR έσωσαν την παρτίδα! (vid)

Η Ίντερ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε ελεύθερη πτώση. Μετά και την αποψινή αποτυχία – η οποία μετριάστηκε κάπως από την ισοφάριση του Αλέξις Σάντσες στο 93′ -, οι πρωταθλητές μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Serie A. Μοιραία, από εκεί που η διατήρηση των σκήπτρων φαινόταν πριν από λίγο καιρό δεδομένη, πλέον εναπόκειται στο πώς θα διαχειριστεί το καθαρό προβάδισμά της η συμπολίτισσα Μίλαν.

Ένα γκολ του Μπρέμερ στο 12′ έβαλε από νωρίς στην πρίζα τους Νερατζούρι. Η Τορίνο χρειάστηκε μερικά λεπτά μέχρι να… συνειδητοποιήσει ότι είχε εκείνη το προβάδισμα, δεχόμενη πίεση από τους φιλοξενούμενους μέχρι να ισορροπήσει την κατάσταση. Και όταν την ισορρόπησε, θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί στο 2-0, αν διαιτητής και VAR δεν έκλειναν τα μάτια στην καθαρή κλωτσιά του Ρανόκια στον Μπελότι, η οποία οδήγησε στην ανατροπή του διεθνή Ιταλού φορ (βλ. κεντρική φώτο).

Στο β’ μέρος οι Μιλανέζοι δεν κατάφεραν να βρουν σοβαρές ευκαιρίες, ενώ ήταν συχνά εκτεθειμένοι στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Ο Τζέκο έχασε απέτυχε να ισοφαρίσει στο 89′, σπαταλώντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία ως εκείνη τη στιγμή για την Ίντερ. Με το που συμπληρώθηκαν τα 90′ ο Πόμπεγκα απέτυχε να γράψει σχεδόν εξ επαφής το 2-0, για να έρθει η ισοφάριση του Αλέξις Σάντσες στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από μια πολύ ωραία ομαδική συνεργασία των πρωταθλητών.

Πλέον, η Ίντερ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Μίλαν κι έναν από τη Νάπολι, έχοντας ένα ματς λιγότερο και από τις δυο. Μετά από αρκετά χρόνια, η Serie A έχει τρεις σοβαρές υποψηφιότητες για πρωταθλητή Μάρτη μήνα και το φινάλε προμηνύεται συγκλονιστικό!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 12/3

Σαλερνιτάνα – Σασουόλο 2-2 (8’ Μπονατσόλι, 81’ Τζούριτς / 20’ Σκαμάκα, 30’ Τραορέ)

Σπέτσια – Κάλιαρι 2-0 (55’ Έρλιτς, 74’ Μανάι)

Σαμπντόρια – Γιουβέντους 1-3 (84′ Σαμπίρι / 23′ αυτ. Γιοσίντα, 34′ πεν., 88′ Μοράτα)

Μίλαν – Έμπολι 1-0 (19′ Καλουλού)

Κυριακή 13/3

Φιορεντίνα – Μπολόνια 1-0 (70′ Τορέιρα)

Βερόνα – Νάπολι 1-2 (77′ Φαραόνι / 14′, 71′ Όσιμεν)

Αταλάντα – Τζένοα 0-0

Ουντινέζε – Ρόμα 1-1 (15′ Μολίνα / 90+4′ πεν. Πελεγκρίνι)

Τορίνο – Ίντερ 1-1 (12′ Μπρέμερ – 90’+3′ Αλέξις Σάντσες)

Δευτέρα 13/3

Λάτσιο – Βενέτσια (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς