27.4 C
Athens

Περπέρογλου: «Είμαστε μια πεινασμένη ομάδα»

Ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα δηλώνει ο Στράτος Περπέρογλου στη media day της σέρβικης ομάδας

Ως μια νέα σελίδα στη καριέρα του βλέπει την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος μάλιστα θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς με τον οποίο έχουν συνυπάρξει και στον Ολυμπιακό.

Στη καθιερωμένη media day της σέρβικης ομάδας ο 33χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε τόσο στους στόχους του με τη νέα του ομάδα όσο και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίλαν Τόμιτς λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Περιμένω να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Έχουμε μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και νέους προπονητές. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι “πεινασμένος” για να πετύχει. Θέλουμε να κερδίζουμε όμως ουδείς μπορεί να μας εγγυηθεί την επιτυχία. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας».

«Ήταν για πολλά χρόνια ασίσταντ κόουτς, πλέον είναι πρώτος προπονητής…. Ήταν έτοιμος εδώ και καιρό για να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ήρεμος, αποφασιστικός κι έχει πολλά πράγματα να περάσει στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να πετύχει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς