19.9 C
Athens

ΑΕΚ: Στο δρόμο για την Αθήνα ο Κριχόβιακ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Γκρεγκόρτζ Κριχόβιακ βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Πολωνό μέσο να ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του με προορισμό την πρωτεύουσα της Ελλάδας

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Γκρεγκόρτζ Κριχόβιακ βρίσκεται η ΑΕΚ.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη των Πολωνών ότι ο 32χρονος διεθνής άσος και πρώην μέσος της Κράσνονταρ έχει συμφωνήσει με τους Κιτρινόμαυρους μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ο Πολωνός μέσος ξεκινήσει σήμερα (13/03) το ταξίδι του με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κριχόβιακ θα βρεθεί στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται «εγκλωβισμένος» στη Μόσχα όπου περιμένει την πτήση του για την πόλη της Τουρκίας, η οποία έχει καθυστερήσει λόγω κακοκαιρίας.

Θυμίζουμε πως ο 32χρονος άλλοτε αμυντικός χαφ της Σεβίλλης, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λοκομοτίβ Μόσχας αποχωρεί από την Κράσνονταρ λόγω της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία και σύμφωνα με τους Πολωνούς – και όπως επιβεβαιώνει και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ – έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ένωση και να την ενισχύσει ως το τέλος της σεζόν στην προσπάθεια που θα κάνει στα πλέι οφ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

https://athlosnews.gr/i-aek-fernei-amesa-stin-ellada-ton-krichoviak/

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριχόβιακ έχει συμβόλαιο που του αποφέρει 3.000.000 ευρώ ετησίως στη Ρωσία και τη φετινή σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές με απολογισμό 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται επίσης πως λόγω του πολέμου η FIFA άνοιξε ένα ειδικό μεταγραφικό παράθυρο για τους ξένους παίκτες που αγωνίζονται σε Ουκρανία και Ρωσία και το οποίο θα έχει ισχύ ως τις 7 Απριλίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς