23.2 C
Athens

Indian Wells: Η Οσάκα δέχθηκε λεκτική επίθεση από θεατή, έβαλε τα κλάματα και αποκλείστηκε από το τουρνουά

Μία τραγική στιγμή που δεν συγκαταλέγεται στο πνεύμα ευγενής άμιλλας του αθλητισμού έλαβε χώρα στη Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ναόμι Οσάκα με την Κουντερμέτοβα στον δεύτερο γύρο του Indian Wells.

Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει δύσκολες στιγμές με την κατάθλιψη και τη διαταραχή της ψυχικής της υγείας παραπονέθηκε έντονα στην διαιτητή του αγώνα με τη Ρωσία ελέω ενός σχολίου που ήρθε από την κερκίδα και είχε ως «στόχο» του την Οσάκα.

«Οσάκα είσαι άθλια», ήταν το επίμαχο σχόλιο από έναν θεατή, γεγονός που προκάλεσε την ταραχή – αντίδραση της Ασιάτισας τενίστριας, που στο τέλος πέρα από τον αποκλεισμό με 2-0 σετ από τη Ρωσία είχε να διαχειριστεί κι αυτό το επεισόδιο, το οποίο την έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα στη συνέντευξη Τύπου.

«Για να είμαι ειλικρινής, με πήγε στο παρελθόν. Δεν με ενόχλησε πραγματικά. Όμως, έχω δει ένα video με τη Βένους και τη Σερένα (Γουίλιαμς) να ταλαιπωρούνται εδώ και αν δεν το έχεις δει ποτέ, θα πρέπει να το δεις. Δεν ξέρω γιατί , αλλά μπήκε στο μυαλό μου και ένιωσα ότι αυτό επαναλαμβάνεται», τόνισε χαρακτηριστικά η Οσάκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς