15.9 C
Athens

Ρονάλντο μετά το ιστορικό ρεκόρ του: «Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες» (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε κι επίσημα ο GOAT του σκοραρίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο χθες το βράδυ στο «Θέατρο των Ονείρων» που σίγουρα έδωσε με τη δική του λάμψη «ζωή» σε ένα παιδικό όνειρο του Πορτογάλου αστέρα, ο οποίος δεν παύει να γράφει ιστορία, ακόμα και σε περίοδο που η ομάδα του δεν τα πηγαίνει καλά.

Ο σπουδαίος Κριστιάνο ξελάσπωσε και πάλι τη Γιουνάιτεντ και με ένα μαγικό και συνάμα ιστορικό χατ-τρικ (το πρώτο του από τότε που επέστρεψε στο Μάντσεστερ εντός του Όλντ Τράφορντ) σκόρπισε στους 3 ανέμους την Τότεναμ και έβαλε το όνομά του στην κορυφή των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

807 γκολ δεν βάζεις ούτε στο Playstation! Κι όμως ο Πορτογάλος το έκανε, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, με τη δική του φινέτσα, με ένα δεξί που δεν σταματιέται ούτε σε παιχνιδομηχανή.

Σε ανάρτησή του μετά (κι) από αυτό το ιστορικό του ρεκόρ ο CR7 τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το πρώτο του χατ-τρικ άμα την επιστροφή του στο Όλντ Τράφορντ, αποθέωσε το κοινό της Γιουνάιτεντ και υπογράμμισε ότι στην καλή της βραδιά η ομάδα του μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram:

«Πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου χατ-τρικ από τότε που επέστρεψα στο Ολντ Τράφορντ! Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το συναίσθημα του να είσαι πίσω στο γήπεδο και να βοηθάς την ομάδα με γκολ και προσπάθεια.

Έχουμε αποδείξει για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα κάθε μέρα, αρκεί να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι. Δεν υπάρχουν όρια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ό,τι και αν γίνει! Πάμε, Διάβολοι!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς